Hoppa till innehåll

RRumföretag | Marknadsplats för digital shopping

Sekretesspolicy

fingeravtryck, upplåsning, nätverk
AKTIE
Facebook
Twitter
Link
Telegram
WhatsApp
E-mail address
reddit
AKTIE
föregående
Nästa

Denna integritetspolicy online har sammanställts för att bättre ge dem som befinner sig oroliga över hur deras 'Personligt identifierbar information (PII) har använts online. PII, enligt definitionen i sekretessreglering och informationssäkerhet, är information som kan användas ensam eller tillsammans med annan information för att känna igen, kontakta eller hitta en enda person, eller till och med för att identifiera en person inom ramen. Vänligen läs vår integritetspolicy online noggrant för att få en klar kunskap om hur vi samlar, använder, skyddar eller på annat sätt tar hand om din personligt identifierbara information i förhållande till vår webbplats.

  • Din integritet är viktig för oss, och vi är fast beslutna att göra våra arbeten vidare med avseende på din egen information allt mer okomplicerad och mer attraktiv. Det vore idealiskt om du läser denna sekretesspolicy försiktigt och ser till att du helt förstår och godkänner den.
  • Du är inte juridiskt skyldig att ge oss personuppgifter (enligt beskrivningen nedan), och du kan göra det (eller avstå från att göra det) efter eget gottfinnande.
  • Om du inte vill hjälpa oss med sådana personuppgifter, eller få den sammanställd av oss eller någon av våra tjänsteleverantörer (beskrivs nedan), får du helt enkelt inte komma åt våra webbplatser eller använda våra tjänster.
  • Du kan också besluta att inte ge oss "diskretionära" personuppgifter, men kom ihåg att utan det kommer vi troligtvis inte att kunna ge dig hela omfattningen av våra administrationer eller med den bästa klientupplevelsen när vi använder våra tjänster.
  • RRspace Business erbjuder online -plattform för din bekvämlighet.

Vilka privata uppgifter samlar vi in ​​från de personer som besöker vår webbplats?

När du anmäler dig till vår webbplats eller använder tjänster som passar dig, kan du bli kontaktad för att skriva in ditt namn, din e -postadress eller olika finesser för att hjälpa dig med din upplevelse.

Data om dina konton på andra tjänster:

  • Vi kan få viss information via dina sociala medier eller andra onlinekonton om de är anslutna till ditt RRspace Business -konto. Om du loggar in via Facebook eller någon annan tredjepartsplattform eller tjänst ber vi om ditt tillstånd för att få tillgång till viss information om det andra kontot. Till exempel, beroende på plattform eller tjänst kan vi samla in ditt namn, profilbild, konto -ID -nummer, e -postadress för inloggning, plats, fysisk plats för dina åtkomstenheter, kön, födelsedag och lista över vänner eller kontakter.
  • Sociala nätverksdata: Vi kan komma åt personlig information från sociala nätverkssajter och appar, inklusive Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, Snapchat eller andra sociala nätverkssajter eller appar som inte specifikt heter här, vilket kan innehålla ditt namn, ditt sociala nätverks användarnamn, plats, e -postadress, ålder, kön, profilbild och annan offentlig information. Om du inte vill att vi ska få tillgång till denna information, gå till den specifika sociala nätverkssajten och ändra dina sekretessinställningar.
  • Mobildata: Om du använder vår webbplats via en mobil enhet eller app kan vi samla in information om din mobila enhet, inklusive enhets -ID, modell och tillverkare och platsinformation.
  • Dessa plattformar och tjänster gör information tillgänglig för oss via deras API: er. Informationen vi får beror på vilken information du (via dina sekretessinställningar) eller plattformen eller tjänsten väljer att ge oss.
  • Om du får tillgång till eller använder våra tjänster eller för att köpa produkter via en tredjepartsplattform eller tjänst, eller klicka på länkar från tredje part, kommer insamling, användning och delning av dina data också att omfattas av sekretesspolicyer och andra avtal från den tredje parten.

När skaffar vi information?

Vi får data från dig när du blir inskriven på vår webbplats, svarar på en granskning, ger oss reaktioner på våra artiklar eller anger information på vår webbplats nedan är exemplen:

  • För att registrera dig på vår webbplats för att få uppdatering om tjänster.
  • För att hantera vårt förhållande till dig som kommer att inkludera: Meddela dig om ändringar av våra villkor eller säkerhetsarrangemang. Begär att du lämnar en granskning eller tar en översikt.
  • För att hantera och säkerställa vår verksamhet och den här webbplatsen (räknar undersökning, informationsundersökning, testning, ramskötsel, backning, tillkännagivande och underlättande av information).
  • För att skicka dig vår e -postbroschyr och andra robotiserade e -postkorrespondenser.
  • Att göra förslag och förslag till dig om varor eller administrationer som kan ha någon betydelse för dig.

Automatisk insamlad information om din användning av våra tjänster eller verktyg,

Denna information registreras automatiskt med besöket genom egen konfiguration eller handbok för varje verktyg på webbplatsen

  • När du besöker, ansluter eller använder vår tjänst kan vi samla in, spela in eller skapa viss specialiserad information om dig. Vi gör det antingen autonomt eller med hjälp av tredje samlingsleverantörer, inklusive att använda "Cookiepolicy”Och andra följande innovationer.
  • Sådan data består av tillgänglighet, specialiserade och insamlade användningsdata, till exempel IP -platser och allmänna områden, gadgetdata (som sortering, arbetsram, mobiltelefon -id, programform, region- och språkinställningar, webbläsarinformation, geografisk plats, tid för besök, hänvisande webbplats, applikationer eller tjänster, sökmotor som används), datum- och tidsstämplar för användning, och pixlar som introduceras eller används på en sådan gadget och den inspelade rörelsen (möten, klick och olika samarbeten) för besökare och användare angående vår tjänst. för ändamål inklusive undersökning, service, uppgifter, och företagskvalitetskontroll och förbättringar, och journalföringsändamål.

Detta är i syfte att förbättra webbplatsen, tjänsterna och säkerheten bland vilka vi inkluderar säkerhetskontroll av administrationen av webbplatsen och tredje parter.

Hur hanterar vi sociala signaler?

Kortfattat: Ja, om du väljer att registrera dig eller logga in på vår webbplats med ett socialt mediekonto kan vi ha tillgång till viss information om dig.

Våra webbplatser erbjuder dig möjligheten att registrera dig och logga in med dina tredjeparts sociala medieuppgifter (som dina Facebook- eller Twitter-inloggningar). Där du väljer att göra detta kommer vi att få viss profilinformation om dig från din leverantör av sociala medier. Profilinformationen vi får kan variera beroende på vilken socialmedieleverantör det gäller, men kommer ofta att innehålla ditt namn, din e-postadress, vänlista, profilbild samt annan information du väljer att offentliggöra.

Vi kommer endast att använda den information vi får för de ändamål som beskrivs i denna sekretesspolicy eller som på annat sätt görs klart för dig på webbplatserna. Observera att vi inte kontrollerar och inte är ansvariga för andra användningar av din personliga information av din tredjepartsleverantör av sociala medier. Vi rekommenderar att du granskar deras sekretesspolicy för att förstå hur de samlar in, använder och delar din personliga information och hur du kan ställa in dina sekretesspreferenser på deras webbplatser och appar.

Använder vi Google Maps?

 Kortfattat: Ja, vi använder Google Maps för att ge bättre service. Denna webbplats, mobilapplikation eller Facebook -applikation använder Google Maps API: er. Du kan hitta användarvillkoren för Google Maps API: er här. För att bättre förstå Googles sekretesspolicy, se detta länken.

Genom att använda vår Maps API -implementering godkänner du att vara bunden av Googles användarvillkor. Genom att använda vår implementering av Google Maps API: er godkänner du att vi får åtkomst till information om dig inklusive personlig identifierbar information (t.ex. användarnamn) och icke-personligt identifierbar information (t.ex. plats). Vi kommer att samla in följande information: Du godkänner att vi kan erhålla eller cacha din plats. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. Vi använder information om plats i samband med data från andra dataleverantörer.

Kartans API: er som vi använder för att lagra och komma åt cookies och annan information på dina enheter. Om du är en användare för närvarande i Europeiska unionen, ta en titt på vår EU: s policy för användares samtycke.

Hur använder vi dina uppgifter?

Vi kan använda de data vi skaffar från dig när du värvar, gör ett köp, går med i vår bulletin, svarar på en undersökning eller marknadsför korrespondens, läser igenom webbplatsen eller använder vissa andra webbplatser inklusive på följande sätt:

  • Motsvarar dig; och
  • Samla anonyma statistiska uppgifter för vårt eget bruk eller för tredje parts användning; och
  • Bistå brottsbekämpning vid behov; och
  • Förhindra bedräglig aktivitet på vår webbplats eller mobilapp; och
  • Analysera trender för att förbättra vår webbplats och erbjudanden.
  • För att uppfylla eller möta anledningen till att du lämnade informationen (t.ex. för att hjälpa dig att tillhandahålla våra webbplatstjänster).
  • För att anpassa och utveckla vår webbplats och de tjänster vi tillhandahåller dig via webbplatsen och förbättra våra erbjudanden.
  • För att tillhandahålla vissa funktioner eller funktioner för tjänsterna på webbplatsen.
  • För marknadsföring och kampanjer.
  • För att skapa, underhålla, anpassa och säkra ditt konto hos oss.
  • För att ge dig support, för att kommunicera med dig och svara på dina förfrågningar, inklusive för att undersöka och ta itu med dina problem och övervaka och förbättra våra svar.
  • För att anpassa din upplevelse och för att leverera innehåll och produkter och tjänster som är relevanta för dina intressen.
  • För att upprätthålla säkerheten, säkerheten och integriteten för vår webbplats, tjänster, databaser och andra tekniska tillgångar och företag.
  • För testning, forskning, analys och produktutveckling, inklusive för att utveckla och förbättra vår webbplats och tjänster.
  • För att svara på begäranden om brottsbekämpning och som krävs enligt tillämplig lag, domstolsbeslut eller statliga förordningar.
  • För att förhindra olaglig aktivitet, bedrägeri och övergrepp.
  • Som beskrivs för dig när du samlar in din personliga information eller som på annat sätt anges i CCPA.
  • Där vi måste spela upp avtalet ska vi ingå eller ha ingått med dig
  • För att hjälpa vår webbplats som är redo att tjäna dig bättre.
  • För att vi ska kunna administrera dig genom att svara på dina krav på klientassistans.
  • Att skaffa rankningar och granskningar av objekt
  • Att skicka meddelanden efter viss tid rutinmässigt, med avseende på dina administrationer eller objekt och olika objekt.
  • Att komma ikapp efter korrespondens med (live talk, e -post eller telefonförfrågningar)
  • För att förse dig med de data, artiklar och administrationer som du kräver från webbplatsen.

Förfrågningar, frågor och klagomål mot personuppgifterna

  • Du har enligt lag rätt att när som helst begära en kopia av dina personuppgifter genom att kontakta oss.
  • I det osannolika fallet att du har några problem med hur vi använder din personliga information, vänligen kontakta oss. Detta inkluderar situationer där du vill begära rättelse eller radering av din personliga information, begränsningar för hur vi använder dina personuppgifter eller att invända mot en viss användning.
  • Om du klagar på vår hantering av dina personuppgifter kommer den att behandlas i enlighet med vårt förfarande för hantering av klagomål. I första hand kommer det att granskas av en lämplig medlem i vårt team som svarar dig inom 28 dagar. Om du är missnöjd med detta svar kan du begära att ditt klagomål eskaleras, i så fall kommer det att skickas till en högre person i vår verksamhet som kommer att granska ditt klagomål och det första svaret och ge ett ytterligare svar inom 28 dagar efter din begäran om att eskalera frågan.

Bilaga för behandling av kunddata:

kund~~POS=TRUNC data~~POS=HEADCOMP”Avser alla personuppgifter som behandlar för Kundens räkning via Tjänsten, som närmare beskrivs i denna DPA.

"Lagar om dataskydd”Betyder alla informationsskyddslagar och riktlinjer som är lämpliga för en insamling av hantering av kunddata enligt avtalet, inklusive, där så är relevant, EU: s dataskyddslag och lagar om dataskydd utanför EU.

GDPR-EU: s dataskyddslag

"EU: s dataskyddslag”Betyder alla dataskyddslagar och riktlinjer som är lämpliga för Europa, inklusive (I) Europaparlamentets och rådets förordning 2016/679 om allmänhetens försäkring när det gäller utarbetande av individuell information och om fri utveckling av sådan information (Allmän dataskyddsförordning) ("GDPR"); ii) Direktiv 2002/58/EG om behandling av personuppgifter och skydd av privatlivet inom sektorn för elektronisk kommunikation. (iii) tillämpliga nationella implementeringar av (i) och (ii); och (iii) med avseende på Förenade kungariket (“Storbritannien”) all tillämplig nationell lagstiftning som i nationell lag ersätter eller konverterar GDPR eller någon annan lag som rör data och integritet som en följd av att Storbritannien lämnar Europeiska unionen).

”Europa” betecknar, för motiveringen bakom denna dataskyddsmyndighet, Europeiska unionen, Europeiska ekonomiska samarbetsområdet samt deras delstater, Schweiz och Storbritannien.

"Dataskyddslagar utanför EU" avser California Consumer Privacy Act ("CCPA"); den kanadensiska personuppgiftsskydds- och elektroniska dokumentlagen (“PIPEDA”); och den brasilianska dataskyddslagen (”LGPD”), federal lag nr. 13,709 2018/XNUMX.

  • Parternas roller: Om EU: s dataskyddslag eller LGPD är tillämplig på vardera parts behandling av kunddata, erkänner och godkänner parterna att kunden är den personuppgiftsansvarige och är en behandlare som agerar för kundens räkning, enligt närmare beskrivning i Bilaga A (Uppgifter om databehandling) till denna databeskrivning.
  • Syftebegränsning: rrspacebusiness.com ska behandla kunddata endast i enlighet med kundens dokumenterade lagliga instruktioner som anges i denna databeskrivning, om det är nödvändigt för att följa tillämplig lag, eller enligt annat skriftligt avtalat (”Tillåtna ändamål”). Parterna är överens om att Avtalet innehåller Kundens fullständiga och slutliga instruktioner rrspacebusiness.com i förhållande till behandlingen av kunddata och behandling utanför tillämpningsområdet för dessa instruktioner (om sådana finns) kräver skriftligt avtal mellan parterna i förväg.
  • Kundens efterlevnad: Kunden bekräftar och garanterar att (i) den har följt och kommer att fortsätta att följa alla tillämpliga lagar, inklusive dataskyddslagar, när det gäller dess behandling av kunddata och eventuella behandlingsinstruktioner som den utfärdar för rrspacebusiness.com ; och (ii) den har lämnat, och kommer att fortsätta att tillhandahålla, alla meddelanden och har erhållit, och kommer att fortsätta att erhålla, alla samtycken och rättigheter som krävs enligt dataskyddslagarna för rrspacebusiness.com att behandla kunddata för de ändamål som beskrivs i avtalet. Kunden har ensam ansvar för riktigheten, kvaliteten och lagligheten av kunddata och de sätt på vilka kunden erhållit kunddata. Utan att det påverkar allmänheten i det föregående samtycker kunden till att den är ansvarig för att följa alla lagar (inklusive dataskyddslagar) som gäller för e -postmeddelanden eller annat innehåll som skapas, skickas eller hanteras via tjänsten, inklusive de som gäller för att få samtycke ( vid behov) för att skicka e -postmeddelanden, innehållet i e -postmeddelandena och dess metoder för distribution av e -post.
  • Lagligheten av kundens instruktioner: Kunden kommer att se till att behandling i Storbritannien av kunddata i enlighet med kundens instruktioner inte kommer att få RRspace Business att bryta mot tillämplig lag, förordning eller regel, inklusive, utan begränsning, dataskyddslagar. rrspacebusiness.com ska omedelbart meddela Kunden skriftligt, såvida det inte är förbjudet att göra det enligt EU: s dataskyddslagar, om den blir medveten om eller tror att någon databehandlingsinstruktion från kunden bryter mot GDPR eller någon implementering av GDPR i Storbritannien.

Hur skyddar vi dina uppgifter?

  • Vi använder inte sårbarhetsskanning och/eller skanning till PCI -specifikationer.
  • Vi tillhandahåller endast artiklar och information. Vi kräver aldrig kreditkortsvolymer.
  • Vi använder regelbundet Malware Scanning.
  • Din individuella information består bakom säkrade system och är endast tillgänglig för ett begränsat antal personer som har särskilda åtkomstprivilegier till sådana system och måste hålla informationen noggrant konfidentiell. Dessutom är all mycket känslig/kreditinformation du resurs krypterad via Secure Socket Layer (SSL) -teknologi.
  • Vi genomför ett antal säkerhetsåtgärder när en användare kommer in på, skickar eller får åtkomst till sin information för att fortsätta skydda din individuella information.

Alla erbjudanden behandlas via gateway -tjänsteleverantören och lagras eller förädlas inte på våra maskiner.

Dina juridiska rättigheter

Under vissa omständigheter har du rättigheter enligt dataskyddslagar i förhållande till dina personuppgifter.

Du kan ha följande rättigheter: -

  1. Begära tillgång till dina personuppgifter (allmänt känd som en "registrerad åtkomstbegäran"). Detta gör att du kan få en kopia av de personuppgifter vi har om dig och kontrollera att vi lagligt behandlar dem.
  2. Begär korrigering av de personuppgifter vi håller om dig. Detta gör att du kan få några ofullständiga eller felaktiga uppgifter vi håller om du korrigeras, men vi kan behöva verifiera noggrannheten hos de nya uppgifterna du ger oss.
  3. Begär borttagning av dina personuppgifter. Detta gör att du kan be oss att radera eller ta bort personuppgifter där det inte finns någon bra anledning till att vi fortsätter att bearbeta den. Du har också rätt att be oss att radera eller ta bort dina personuppgifter där du har framgångsrikt utnyttjat din rätt att göra invändningar mot bearbetning (se nedan), där vi kan ha behandlat din information olagligen eller var vi är skyldiga att radera dina personuppgifter till överensstämma med lokal lag. Observera dock att vi kanske inte alltid kan följa din begäran om radering av specifika juridiska skäl som kommer att meddelas dig, vid behov, vid din begäran.
  4. Objekt att bearbeta av dina personuppgifter där vi är beroende av ett legitimt intresse (eller tredje parts) och det finns något om din speciella situation som gör att du vill göra invändningar mot bearbetning på den här grunden eftersom du anser att det påverkar dina grundläggande rättigheter och friheter . Du har också rätt att invända mot var vi behandlar dina personuppgifter för direkt marknadsföring. I vissa fall kan vi visa att vi har tvingande berättigade skäl att behandla din information som strider mot dina rättigheter och friheter.
  5. Begär begränsning behandling av dina personuppgifter. Detta gör att du kan be oss att avbryta behandlingen av dina personuppgifter i följande scenarier:
    1. Om du vill att vi ska fastställa uppgifternas noggrannhet.
    2. Där vår användning av uppgifterna är olaglig men du inte vill att vi ska radera dem.
    3. Där du behöver för att vi ska ha informationen även om vi inte längre kräver det eftersom du behöver det för att upprätta, utöva eller försvara rättsliga påståenden.
    4. Du har invänt mot vår användning av dina uppgifter men vi måste verifiera om vi har övervägande legitima skäl för att använda dem.
  6. Begär överföringen av dina personuppgifter till dig eller till en tredje part. Vi kommer att ge dig, eller en tredje part du har valt, dina personuppgifter i ett strukturerat, vanligt, maskinläsbart format. Observera att denna rätt endast gäller automatiserad information som du ursprungligen gav samtycke för att vi ska använda eller där vi använde informationen för att utföra ett avtal med dig.
  7. Återkalla samtycke när som helst där vi förlitar oss på samtycke för att behandla dina personuppgifter. Detta påverkar dock inte lagligheten av någon behandling som utförs innan du drar tillbaka ditt samtycke. Om du drar tillbaka ditt samtycke kanske vi inte kan tillhandahålla vissa tjänster till dig.

Använder vi "cookies"?

Ja. Cookies är små dokument som en webbplats eller dess leverantör utbyter till din dators hårddisk via din webbläsare (om du tillåter) som gör att webbplatsens eller tjänsteleverantörens system kan identifiera din webbläsare och fånga, kom ihåg viss information. Till exempel använder vi cookies för att hjälpa oss att komma ihåg och bearbeta sakerna i din kundvagnsprogramvara. De används också för att hjälpa oss att förstå dina krav baserat på tidigare eller nuvarande webbplatsaktivitet, vilket gör att vi kan erbjuda dig förbättrade tjänster. Vi använder också cookies för att hjälpa oss att sammanställa aggregerad information om webbplatstrafik och webbplatskonversation så att människor kan erbjuda bättre webbplatsupplevelse och verktyg inom överskådlig framtid.

Vi använder cookies för att:

  • Förstå och spara användarens smak för framtida visningar eller besök på vår webbplats.
  • Håll koll på reklam.
  • Samla aggregerad data om webbplatstrafik och webbplatsanslutningar för att ge bättre webbplatsaktiviteter och verktyg inom överskådlig framtid.
  • Vi använder även tredjepartsannonser på com för att stödja vår webbplats. Vissa av dessa annonsörer kan använda teknik som cookies och webb -beacons när de annonserar på vår webbplats, vilket också skickar dessa annonsörer (t.ex. Google via Google AdSense -programmet) information inklusive din IP -adress, din ISP, webbläsaren du använde för att besök vår webbplats, och i vissa fall, om du har Flash installerat. Detta används vanligtvis för geografisk inriktning (Visar online -bokningsannonser för resenärer) eller för att visa vissa annonser baserade på specifika besökta webbplatser (som att visa marknadsföringsannonser för någon som besöker marknadsföringssajter eller bloggar).
  • Vi kan också använda tredjepartstjänster som övervakar dessa uppgifter å våra vägnar.

Du kan välja att din persondator varnar dig när en cookie har riktats, eller så kan du noggrant stänga av alla cookies. Du kan utföra det via inställningarna i din webbläsare. Eftersom webbläsaren är lite annorlunda, kolla in webbläsarens hjälpmeny för att lära dig hur du ändrar dina cookies.

Om du ändrar cookies kan det hända att ett antal funktioner som ger din webbplatsupplevelse bättre inte fungerar korrekt. Det kommer inte att påverka användarens upplevelse som ger din webbplatsupplevelse bättre och kanske inte fungerar korrekt.

Typer av kakor vi använder

Obligatoriska kakor

krävs cookie ger dig möjlighet att utforska webbplatsen och använda dess funktioner, till exempel att få säkra områden på webbplatsen och använda tjänster på vår webbplats. I händelse av att du har bestämt dig för att känna igen dig på webbplatsen kan företaget lägga på dina programgodis som innehåller en kodad, unik kod. Dessa kakor gör att företaget extraordinärt kan känna igen dig när du är inloggad på webbplatsen och tjänsterna och hanterar dina online -utbyten och krav.

Fokuserings- eller inriktningskakor

Webbplatsen kan i vissa fall använda cookies som skickas av utomstående för att visa dig kampanjer för webbplatsposter och administrationer som vi tror kan intressera dig för alla prylar du kan använda och för att följa utställningen av företagets meddelanden. Till exempel, i dessa fall, återkallelse av kakdata, till exempel vilka program som har besökt företagets webbadresser. Uppgifterna som ges till utomstående utesluter inte enskilda data, men dessa data kan relateras till enskilda data efter att företaget fått det. Om webbplatsen använder en av sina egna behandlingsrelaterade artiklar på vår egen webbplats, kan en cookie som identifieras med kampanjer visas på vår webbsida under webbplatsen eller ett av vår associerade organisations namn.

Prestandakakor

Prestandacookies gör det möjligt för företagets webbdestinationer och tjänster att komma ihåg data du har angett eller beslut du fattar (till exempel ditt användarnamn, språk eller ditt område) och ge uppgraderade, närmare höjdpunkter. Dessa kakor ger dig också möjlighet att förbättra ditt utnyttjande av RRspace Business webbplats och tjänster efter att du loggat in. Dessa kakor kan också användas för att återkalla transformeringar du har gjort till meddelandestorlek, textstilar och olika sidor på webbplatser som du kan ändra.

Prestandakakor kan också användas för att förbättra hur företagets webbplats och tjänster fungerar och fungerar, för att uppgradera och göra om dina kopplingar till företaget och för att hjälpa oss att förse dig med mer relevanta meddelanden, inklusive att främja utbyten. Dessa kakor samlar in data om hur besökare använder våra webbdestinationer och tjänster, inklusive vilka sidor gästerna går till ofta och om de får felaktiga meddelanden från specifika sidor. RRspace Business kan utnyttja sin egen innovation (under varumärket RRspace Business eller ett samarbetat varumärke) eller utomstående för att följa och undersöka användnings- och volymdata från besökare, deltagare och kunder, för att ge uppgraderade föreningar och mer relevanta korrespondenser och följa presentationen av företagets reklamfilmer.  rrspacebusiness.com och dess utomstående medbrottslingar kan också använda HTML5 -kapacitet i närheten eller Flash -kakor av dessa skäl. Streak Cookies och HTML -kvarterlagring är unika i förhållande till programkakor på grund av mått på, typ av och hur information läggs bort. RRspace Business använder också Flash -kakor för att lagra dina böjelser eller visa innehåll beroende på vad du ser på vår webbplats och tjänster för att anpassa ditt besök.

Google Analytics

Vi använder Google Analytics för att undersöka användningen av vår webbplats för användare och besökare. Google Analytics samlar in data om webbplatsanvändning genom cookies. De data som samlats in för att identifiera med vår webbplats används för att rapportera om användningen av vår webbplats.

Kakans namnUtgångsperiodAvsikt Företag
_gaIhållande - 2 årAnalyticsGoogle Analytics, Google LLC
_ga_JMDY11H0YJIhållande - 2 årAnalyticsGoogle Analytics, Google LLC
_gatIhållande - 2 årAnalyticsGoogle Analytics, Google LLC
_gidIhållande - 1 dagAnalyticsGoogle Analytics, Google LLC
_sp_root_domän_test_* (x 1535)SessionskakaAnalytics rrspacebusiness.com
gaVisitorTypeLongIhållande - 2 årAnalyticsGoogle Analytics, Google LLC
gaVisitorTypeShortIhållande - 30 minuterAnalyticsGoogle Analytics, Google LLC

Allmän användning

  • Förstå kundens önskemål om framtida perspektiv eller besök på vår webbplats.
  • Samla in och sammanställa total data om webbplatstrafik deras källor, t.ex. (Prylar, land, sidpass) och webbplatsföreningar för att ge bättre webbplatsövningar och apparater inom en rimlig tidsram.
  • Du har valet att acceptera eller avvisa cookies för webbplatsen och när som helst en cookie har samordnats, eller så kan du välja att avsiktligt döda alla cookies. Du kan spela ut att via dina webbläsarinställningar om du använder krom, kan du gå till inställningen för krom och välja domän och ändra inställningen av kakorna till din önskan.
  • Om chansen att du stänger av cookies kanske några av de funktioner som ger din webbplatsupplevelse bättre kanske inte fungerar korrekt. Det påverkar inte klientens upplevelse som ger din webbplatsupplevelse bättre och kanske inte fungerar korrekt.

California Online Privacy Act

CalOPPA är den första statliga lagen i landet som kräver att kommersiella webbplatser och onlinetjänster skapar en integritetspolicy online.

Lagens räckvidd sträcker sig långt bortom Kalifornien för att kräva att någon (och möjligen hela världen) som fungerar på webbplatser som samlar in (PII) personligt identifierbar information från konsumenter i Kalifornien skapar en synlig integritetspolicy online på sin webbplats som förklarar att informationen samlas in och personer eller företag med vem det har delats ut. -Se mer på https://consumercal.org/about-cfc/cfc-education-foundation/california-online-privacy-protection-act-caloppa-3/

Enligt caloppa godkänner vi följande:

  • Användare kan besöka vår webbplats anonymt.
  • När denna integritetspolicy online har fastställts lägger vi en länk till den på vår webbplats, på den första betydande webbsidan efter att vi har kommit in på vår webbplats.
  • Vår länk till PRIVACY POLICY ONLINE innehåller termen 'Sekretess' och kan säkert finnas på sidan ovan.
  • Du kommer att meddelas om eventuella ändringar av PRIVACY POLICY ONLINE:
  • Via e-post

Coppa (barns integritetsskyddsåtgärd online)

När det gäller sortimentet av privat information från barn under 13 år är Barnets Online Privacy Protection Act (COPPA) ansvarar föräldrarna. Federal Trade Commission, USA: s konsumentskyddsföretag, tillämpar COPPA -riktlinjen, som beskriver vad leverantörer av webbplatser och onlinetjänster bör göra för att skydda barn privatiserar och säkerhet online. För mer detaljer Klicka här eller under länken

Rättvisa informationsmetoder

De rättvisa informationspraxisreglerna utgör ryggraden i nivån på integritetslagstiftningen i Amerika (Florida) och de idéer de innehåller har spelat en viktig roll vid införandet av dataskyddslagar och -regler runt om i världen. Att förstå riktlinjerna för god informationspraxis och hur de måste implementeras är grundläggande för att följa de olika lagar och förordningar som skyddar privat information.

För att bli överensstämmande med rättvisa informationsmetoder behöver vi följande responsiva åtgärder om ett dataintrång skulle inträffa:

  • Vi kommer att informera dig via e -post
  • inom 7 arbetsdagar
  • Vi kommer att informera användarna via meddelande på plats
  • Inom 1 arbetsdag

Vi går också med på den genomsnittliga personens upprättningsregel som kräver att människor har rätt att lagligen gå efter verkställbara privilegier mot datainsamlare och behandlare som försummar att följa lagen. Denna teori kräver inte bara att människor har ett verkställbart skydd enligt lagen mot dataanvändare, utan också att personen kan vända sig till domstolar eller federala myndigheter för att undersöka och/eller lagföra brott från efterlevnad av databehandlare.

Kan skräppost

CAN-SPAM Take action är en förordning som fastställer riktlinjerna för kommersiell e-post, fastställer krav för kommersiella meddelanden, erbjuder mottagare att få e-postmeddelanden upphörda från att levereras till dem och stavar hårda böter för överträdelser.

Vi samlar din e -post för att kunna:

  • Skicka information, reagera på frågor och/eller andra krav eller frågor
  • För att upprätthålla efterlevnaden av CANSPAM godkänner vi följande:
  • Använd inte osanna eller vilseledande ämnen eller e -postadresser.
  • Identifiera konceptet som en annons på något realistiskt sätt.
  • Inkludera den fysiska adressen till vårt webbplatshuvudkontor eller företag
  • Skärm tredjeparts e-postmarknadsföringstjänster för överensstämmelse, om en kan användas.
  • Ära krav på att välja bort/avsluta prenumeration snabbt.
  • Tillåt användare att avsluta prenumerationen genom att använda länken längst ner i varje e -postmeddelande.

Om du när som helst vill avsluta prenumerationen på att ta emot framtida e-postmeddelanden kan du skicka ett e-postmeddelande till oss genom att använda kontaktformuläret på vår webbplats RRspace Business så tar vi bort dig från ALL kommunikation.

Begränsning av ansvar

  • Vissa jurisdiktioner tillåter inte begränsning eller uteslutning av ansvar för oavsiktliga eller följdskador, så vissa av ovanstående begränsningar kanske inte gäller dig.
  • Vi ger ingen juridisk bekräftelse på att webbplatsen eller produkterna är lämpliga eller tillgängliga för användning på platser utanför Frankrike. Du kan komma åt webbplatsen från utanför Frankrike. På egen risk och initiativ och måste bära allt ansvar för efterlevnad av tillämpliga utländska lagar.

Skadeersättning

  • När du besöker den här webbplatsen godkänner du att RRspace Business och någon av dess entreprenörer, agenter, anställda, tjänstemän, styrelseledamöter, aktieägare, dotterbolag, samt frigör, skyddar och försvarar alla skyldigheter, fordringar, skador, kostnader och kostnader, inklusive rimliga advokater 'avgifter och utgifter, från tredje part i samband med eller som uppstår genom din användning av webbplatsens innehåll; din användning av produkterna; din kränkning av någon bestämmelse i dessa villkor; all obehörig information eller data som du har lämnat till oss. Du kommer att ha ensam ansvar för att försvara oss mot alla anspråk, men du måste få vårt skriftliga samtycke i förväg angående eventuell förlikning.

Tillämplig lag och jurisdiktion

  • Denna webbplats kommer från Frankrike. Frankrikes lagar. utan hänsyn till dess lagkonflikt kommer principerna att styra dessa motsatser. Du godkänner härmed att alla tvister som uppstår från eller i samband med dessa villkor ska överlämnas till Frankrikes exklusiva jurisdiktion. Genom att använda denna webbplats samtycker du till domstolarnas jurisdiktion och plats i samband med alla åtgärder, stämningar, förfaranden eller anspråk som uppstår under eller på grund av dessa villkor. Du avstår härmed från all rätt till prövning av juryn som härrör från dessa villkor.

Ändringar av detta integritetsmeddelande

Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra detta sekretessmeddelande. Sådana ändringar kommer att läggas ut på vår webbplats. Du kan också få en uppdaterad kopia av vårt sekretessmeddelande genom att kontakta oss.

Kontakta oss

Om du vill kontakta oss för att förstå mer om denna policy eller vill kontakta oss angående frågor som rör individuella rättigheter och dina personuppgifter, kan du göra det via kontakta oss.

Detta dokument uppdaterades senast juli 24, 2021